Ga je een sportschool starten, dan heb je flink wat beslissingen te nemen. De kans is groot dat jouw gedachten alle kanten opgaan, er is immers veel te regelen. Waar ga je je vestigen, welke doelgroep wil je aantrekken, welke lessen ga je geven en welke apparatuur heb je daarvoor nodig? Belangrijke vragen. De aanschaf van fitnessapparatuur doe je niet zomaar, daar gaat ongetwijfeld ook bij jou flink wat onderzoek aan vooraf. Dat is ook logisch, want het gaat al snel om grote investeringen. Zeker als je aan de start van jouw onderneming staat kan je je geld niet overal aan uitgeven en moet je bewuste keuzes maken. Daar helpen we je graag bij. Heb jij wel eens gehoord van de mogelijkheid om fitnesstoestellen te leasen? Een fitnesstoestel leasen is gemakkelijk en heel betaalbaar.

 Een fitnesstoestel leasen doe je zo!

Fitnesstoestellen leasen is een goed alternatief voor kopen. Er zijn verschillende leasepartners in de markt, het assortiment fitnesstoestellen waaruit je kunt kiezen is zeer gevarieerd. Je maakt een keuze uit dit aanbod en bepaalt de aantallen per toestel die je wilt gaan gebruiken in jouw sportschool. Naast dat er in overleg met de leasepartner een maandelijks te betalen leasebedrag wordt vastgesteld, maken jullie ook samen afspraken over de periode waarvoor de fitnessapparaten geleased worden. Alle afspraken vind je in de offerte, zodat je alles nog eens rustig kunt lezen. Het voordeel van leasen is dus vooral het feit dat je niet één keer een groot bedrag betaalt, maar een overzichtelijk tarief per maand. Aantrekkelijk, zeker voor de startende ondernemer.

Keuze gemaakt? Starten maar!

Ben je tevreden met de offerte, dan kan je van start. De fitnesstoestellen worden geleverd en jij zet ze op een mooi plek in jouw sportschool. Ook na levering blijft de leasepartner jou ondersteunen, wel zo handig. Met een glimlach op jouw gezicht en vol trots sta jij dan straks te kijken naar de mooie trendy fitnesstoestellen in jouw eigen sportschool. Succes verzekerd!