Het wordt weer lente en we willen allemaal weer lekker naar buiten. Ik heb zelf vaak het probleem gehad dat ik voor deze temperatuur geen jas heb. Een zomer jasje is net iets te koud en een winterjas weer te heet. Na een lange tijd zoeken ben ik toch op een fijne jas gekomen, namelijk een Peuterey jas. De lente jassen van Peuterey heb ik nu al een paar weken en in de tijden dat het iets warmer wordt zijn ze perfect.

De kwaliteit

Het belangrijkste van een jas vind ik altijd de kwaliteit. Een jas zonder kwaliteit is alleen maar duur omdat je dan na een paar maanden weer een nieuwe moet halen. De Peuterey jas is alles behalve slechte kwaliteit. Deze jassen kan je meerdere jaren gebruiken doordat het een super goede kwaliteit is en je na een paar jaar nog zou kunnen denken dat de jas nieuw is. De jassen zijn van verschillende materialen gemaakt. Het zijn er zoveel dat er voor iedereen wel een fijn materiaal jas bij zit. De jassen zijn niet de goedkoopste maar de prijs/kwaliteit verhouding is dan ook echt wel geweldig. Wat je krijgt voor de prijs is goed voor jaren!

Zijn ze ook mooi?

Een probleem wat ik vaak ondervind is dat de jassen wel goede kwaliteit zijn maar dat ik ze niet mooi vind. Lente jassen zijn altijd al lastig te stylen maar dit probleem ondervond ik totaal niet bij de Peuterey jas. Er zijn zoveel verschillende dat er wel eentje bij moet zitten die jij leuk vind. Het merk Peuterey draagt ook een bepaalde waarde met zich mee wat voor sommige mensen ook nog een beslissende factor. Ik hoop dat ik je genoeg heb kunnen informeren over de lente Peuterey jas en hiermee heb geholpen aangezien het mij altijd een lange zoektocht kostte denk ik dat dit vele mensen zal helpen.