Chinese kinder hoeden zijn te vinden in twee verschillende grote groepen die beide deel uitmaken van deze uitgebreide reeks handgemaakte hoeden van hoge kwaliteit. De meest overheersende zijn de traditionele vintage Han-Chinese kinder hoeden uit vier noordelijke provincies van China, bestaande uit Shanxi, Shaanxi, Hebei en Shandong. De ontwerpen en patronen die hierop zijn afgebeeld, zijn zeer gedetailleerd en traditioneel van aard. Ze zijn meestal gemaakt met vacht en veren en hebben een lange, smalle kruin die een stuk hoger is dan de kruin van het hoofd die iets lager valt dan de ogen. De meeste van deze hoeden hebben een brede, puntige, ronde rand die een stuk hoger is dan die van de vorige twee stijlen.

Hoeden worden ook steeds populairder onder de volwassenen die hun gezicht willen beschermen tegen de zon en de elementen. Ook volwassenen omarmen de kindermutsentrend om de kinderen in hun leven een identiteit te geven. Deze hoeden kunnen door zowel jongens als meisjes worden gedragen, van baby’s tot tieners.

Hoeden voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid is er een kindermuts die bij de gelegenheid past. Jonge jongens zullen de kinderversie van de baseballpet zeer aantrekkelijk vinden. Ze zijn er in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood en groen, evenals vele andere patronen. Ze zijn een geweldig cadeau voor een jonge vriend of geliefde en kunnen heel waardevol blijken te zijn in een gezinssituatie waarin een van de kinderen worstelt met acne. Deze mutsen bieden de kinderen bescherming en verlichting tegen de schadelijke zonnestralen en het ongemak dat ermee gepaard gaat.

Vele kleuren bij hoeden

Het Ierse vlagpatroon is een andere populaire keuze onder de jongeren die de voorkeur geven aan de hoeden die in dit land worden gemaakt. Deze ontwerpen zijn verkrijgbaar in blauw, groen en oranje en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Bovendien zorgen ze voor warmte als het weer koud wordt. Voor een nog ruimere selectie van deze hoeden, neem een ​​kijkje online. Het internet staat vol met allerlei soorten hoeden, waaronder kindermode en hoeden in school- of werkstijl die perfect zijn voor de lente- en zomerseizoenen.