Ik heb een drukke baan, dus zo nu en dan ben ik wel aan een heerlijke vakantie toe. Hele dagen aan het zwembad liggen is niks voor mij, dus besloot ik om te reizen op maat naar Vietnam. Ik ontdek namelijk graag een nieuwe cultuur, maar heb helaas niet zoveel tijd om alles van tevoren uit te zoeken. Via Mekong Reizen kon ik mijn reisdata, reiswensen en budget aangeven en verder werd alles voor me uitgezocht en geregeld.

Zorgeloos rondreizen door Vietnam

Ik wilde bijvoorbeeld graag weten of ik makkelijk met de trein kon reizen door Vietnam, of dat ik beter een auto of een privéchauffeur kon inhuren. Nu heb ik redelijk wat te besteden en verder wilde ik ook graag een wat luxer hotel omdat ik dat echt ultiem ontspannen vind. Mekong Reizen had een aantal opties voor me klaar die bij mijn wensen aansloten, dus was het voor mij een kwestie van kiezen. Reizen op maat naar Vietnam wordt zo dus heel makkelijk voor je geregeld en ik kan echt iedereen aanraden om bij Mekong Reizen te boeken als ze persoonlijke reisadvies willen. De medewerkers kennen Vietnam namelijk erg goed en denken altijd met je mee!