Opleiding commercieel medewerker

Een opleiding commercieel medewerker is een mooie aanvulling voor je cv. Je kunt bij Fabius opleidingen een diploma behalen en je hoeft maar eens per week een les te volgen. Naast deze 3 uur durende les moet je nog wel huiswerk maken. Alleen zo kun je het examen halen en krijg je het diploma voor de opleiding commercieel medewerker. Een ander voordeel van de opleiding commercieel medewerker bij Fabius is dat het je twee diploma’s oplevert in 40 weken tijd. In totaal duurt de opleiding commercieel medewerker een jaar.

Lestijden, locaties en tarieven

In dat jaar heb je dus wekelijks lessen, waarbij je zelf kunt kiezen of je de lessen in de ochtend of avond wil volgen. In de avond heb je dan les van 7 tot 10 of in de ochtend van 9 tot 12. Er zijn meer dan vijftig leslocaties van Fabius opleidingen waar je de opleiding commercieel medewerker kunt volgen. Iedere locatie heeft opties voor ochtendlessen of avondlessen. Je vindt alle informatie hierover op deze pagina. Je kunt je hier direct inschrijven en de tarieven bekijken.

Opleiding commercieel medewerker

Twee delen en twee diploma’s

Van de 40 weken van de opleiding commercieel medewerker wordt het eerste deel besteed aan de opleiding administratief medewerker. Dit deel duurt 30 weken. Hier leer je alle nodige basisvaardigheden die je ook voorbereiden op het vervolg van de opleiding commercieel medewerker. Je krijgt bij een voldoende voor het examen ook een diploma voor de opleiding administratief medewerker. Aan het eind van de opleiding commercieel medewerker heb je dus twee diploma’s.