Sinds ik een huis kocht, was ik op zoek naar de kwaliteitsvolle producten om mijn stadstuintje in te richten en te onderhouden. Maar na zo een fikse investering in een eerste huisje, schoot er niet zoveel budget meer over voor duur tuinmateriaal. Na een zoektocht op het internet kwam ik terecht bij Growshop waar ik duizenden kweekproducten vond! Zo was ik maandenlang op zoek naar een overdekte kweekkas. Op vele websites en in vele tuincentra vond ik enkel duurdere, maar op de webshop van Growexpert vond ik wat ik zocht aan een voordelige en correcte prijs. En ik moet daarnaast ook niet extra op zoek naar leuke planten, want ook hier hebben ze een ruim aanbod!
Growshop

Complete service

Ik vond niet enkel al het materiaal dat ik zocht om van mijn tuin een oord van rust en kalmte te maken, maar ik vond er ook al de benodigdheden om mijn planten te verzorgen. “Een goede verzorging is half gewonnen”, werd me verteld door de medewerkers van de webshop. Een goede en vriendelijke service van Growexpert en daarbovenop kreeg ik mijn bestelling nog eens supersnel geleverd. Ik bestel zeker nog!