Ik woon in een mooi huis met een leuke tuin erbij. Toch had ik onlangs het gevoel dat ik mezelf wilde verwennen en realiseerde ik mij dat ik mijn tuin nog niet enorm handig gebruikte. Wat zou het lekker zijn om overdekt en een beetje beschut buiten te kunnen zitten, op hele hete dagen, maar vooral ook als de temperatuur nog aangenaam is maar het een beetje regent of waait. De uitkomst? Ik schafte een houten overkapping aan. Ideaal voor mij, maar ook voor mijn fietsen die ik nu droog kan stallen!

Ga voor kwaliteit en schoonheid!

Het fijne is: je hebt er geen vergunning voor nodig. Nu is het alleen nog van belang dat je een partij vindt die met jouw wensen en woonsituatie meedenkt en die uitsluitend kwaliteit levert. Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum is zo’n partij. Zij bouwen al decennia lang overkappingen, garages en schuurtjes en doen dat op locatie zodat jouw project snel klaar is. Inmiddels geniet ik al een paar maanden van mijn mooie eikenhouten overkapping. Ideaal en ook nog eens erg sierlijk!