Zoekt u naar een houten fietsenhok? Kijk eens bij ProVelo, een gespecialiseerd bedrijf met veel kennis op het gebied van berging. Zo hebben ze veel fietsenhokken tegen lage prijzen. Het is zelfs mogelijk om dit op maat te laten maken leveren. Het fietsenhok is natuurlijk altijd waterbesteding en geventileerd. Ook is het onderhoudsarm en kunt u het zelf makkelijk monteren.

Een goede stalling voor uw fiets of scooter

Een goede fietsenstalling is altijd nodig. U wilt natuurlijk dat uw fietsen lang houdbaar blijven! Naast deze specifieke stalling zijn er ook genoeg andere bergingen te vinden bij ProVelo. Omdat het op maat gemaakt kan worden, past het precies in uw tuin, waardoor het er goed en aantrekkelijk uit blijft zien.

Bezoek de website!

Wilt u meer weten over deze stallingen? Bezoek dan de website, daar ziet u goede foto’s en meer informatie. Ook staat het u vrij om te bellen met een van de medewerkers. Met een jarenlange ervaring weten zij precies wat ze moeten doen om u te helpen. Wilt u speciaal voor uw bedrijf containerkast laten maken of bestellen? Ook dit is mogelijk bij dit bedrijf, met een goede prijsopgave weet u meteen waar u aan toe bent en kan er direct gekeken worden naar een goede overeenkomst.