tapbouten

Tapbouten gebruik je voor allerlei verbindingen. Je kent tapbouten misschien onder de noemer van zeskantbouten. Dit is dus hetzelfde. Het hangt van je klus af en wat je wil bevestigen welke je precies nodig hebt. Je kunt gemakkelijk filters instellen op de webshop om de juiste tapbouten uit te kiezen. Dat begint natuurlijk met de juiste lengte en diameter bepalen. Er is in bijna elk formaat wel een tapbout te vinden. Zo hebben ze een diameter van 3 tot en met 36 millimeter beschikbaar. Qua lengte is de kortste 6 en de langste 160 millimeter. De langste tapbouten zijn dus 16 centimeter. 

tapbouten

Materiaal en aandrijfmaten

Ook qua aandrijfmaten zijn er talloze mogelijkheden. Deze lopen van SW 5,5 tot en met SW 46. Als je niet precies weet wat je nodig hebt, kun je op de site tips en adviezen vinden voor je klusbenodigdheden. Als het om materiaal gaat zijn er twee opties voor de tapbouten. Staal of RVS. RVS staat voor roestvrijstaal. Dat is handig in buitentoepassingen of voor vochtige ruimtes. Als de tapbouten voor een constructie binnen nodig zijn, hoeven ze niet per se RVS te zijn. Vaak hebben mensen hier wel de voorkeur voor. 

Meer bevestigingsmaterialen

Er zijn nog veel meer bevestigingsmaterialen te vinden in de webshop. Dus ook als je geen tapbouten nodig hebt, kun je bij de webshop terecht. De tips en adviezen in de blogs helpen je op weg met wat je nodig hebt voor je klus. Daarna bestel je direct en krijg je je tapbouten of andere bevestigingsmaterialen thuis geleverd.