Wil je een nieuwe badkamer plaatsen? Dan is het slim om eerst te bedenken hoe je je badkamer wilt gaan inrichten. Wij bespreken in dit artikel vijf badkamerstijlen voor badkamers Sittard.

Minimalistisch

Als je van strak en functioneel houdt, is een minimalistische badkamer echt iets voor jou. Het heeft strakke lijnen en je ziet hier geen decoraties of accessoires terug. Alleen de functionele zaken, waardoor het rustig en overzichtelijk blijft.

Modern

Een moderne badkamer heeft een strakke indeling, net zoals een minimalistische badkamer. Deze badkamer is echter wel wat meer aangekleed en je ziet hierin ook de laatste trends terug.

Landelijk

Wil je meer kleur en een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een landelijke badkamerstijl. Je richt de badkamer dan in met natuurlijke materialen en kleuren. Verder kleed je de badkamer mooi aan met gezellige decoraties en accessoires.

Industrieel

Tegenwoordig is de industriële badkamerstijl steeds populairder geworden. Ook dit is een functionele badkamer. Het verschilt echter met een minimalistische of moderne badkamer, omdat bij een industriële badkamerstijl meer gebruik wordt van donkere kleuren en materialen als rvs, beton of grof bewerkt hout.