Onlangs heb ik een analoge tijdschakelaar gekocht. Dit omdat ik nog wel eens vergeet om de planten water te geven. Dan kom ik er pas achter wanneer de planten gaan hangen en dat wil ik zien te voorkomen. Zodoende ben ik op het internet opzoek gegaan naar een oplossing. Het liefst wel een betaalbare oplossing aangezien ik recent een kweekkas heb gekocht.

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Growexpert. Op deze website vind je vrijwel alles wat je nodig hebt om goed te kunnen kweken. Van voeding tot aan een complete kweekkast kun je hier bestellen. Overigens maken zij het ook mogelijk om het direct te halen in een van de winkels.

Een analoge tijdschakelaar

Zo zag ik hier de analoge tijdschakelaar. Dit is ideaal aangezien je hiermee een belletje krijgt wanneer de planten weer water moeten hebben. Ook zijn de kosten die zij hanteren erg aan de lage kant! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een bestelling te plaatsen bij dit bedrijf. In een mum van tijd werd dit bevestigd en kon ik aan de slag om mijn planten voldoende water te blijven geven.